FrostbiteFrostbite
PåskesamlingPåskesamling
Påskesamling 24.-27. mars 2018Påskesamling 24.-27. mars 2018

Arrangør II-kurs

​3.-4.mars er det Arrangør II kurs.

Påmelding på Minidrett. Gratis for medlemmer i Soon Seilforening som i gjengjeld stiller opp som personell under regatter i Seilforeningens regi.

Frostbite

17.-18. mars er det Frostbite. En treningssamling for Optimist, Laser, 29ér, RS Feva og brett. Kompetansekrav: Minimum OAS B-klasse eller tilsvarende. Velkommen til en givende og inspirerende treningshelg!

Påmelding på: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2925

OASen

Velkommen til Soons OASen 2.-3.juni. Soons OASen er en del av OAScup og er åpen for Optimist klasse A, B og C og RS-Feva

Gøy På Vannet

Soon SF sin sommerleir for barn mellom 6-16 år. Mandag til fredag fra 09.00-16.00. I løpet av uken får deltakerne prøve masse vannaktiviteter. Mer informasjon kommer.

Hollendærn

​Her kommer mer informasjon..

SailCamp Holmsbu

1.-2.september. Trenings- og  kosehelg med overnatting for Jollegruppen. Vi seiler over fjorden til Røysene hyttesenter ved Holmsbu. Alle foreldrene blir invitert på grillfest på lørdagen.

SailCamp Holmsbu

​Her kommer mer informasjon..

I fokus