Våre medlemsfordeler

Avhengig av ditt medlemsskap i SSF kan du trekke på en rekke fordeler som gjør medlemskapet attraktivt:

Medlemsfordeler i Soon Seilforening:

Utstyrsavtale – Henri-Lloyd (Pakkepriser og felles bestilling)

Rabatt på deltakelse under "Gøy På Vannet" seilskole i skoleferien. Medlemmer i SSF (fra 2016 eller tidligere) får kr 200,- i rabatt på deltakeravgiften.

Kjøp av nye Optimistjoller til klubbpris – CarterKjøp av brukte Optimistjoller til fordelspris

10% rabatt på vareutvalg hos Sjøboden AS - Son

Rabatt på leie av foreningens selskapslokale hvis man har vært medlem i 12 mnd sammenhengende før leieforholdet finner sted.

Seilerboka av Øyvind Bordal og Magne Klann til klubbpris 349,- kjøpes gjennom kiosken

Hotellavtale med Quality Spa & Resort Son

Norges Seilforbund fordelsavtaler:

Gunstige forsikringsordninger via www.seilerforsikring.no v/ NIB

Gunstige vilkår hos Ventelo Bredbånd/ Telefoni / Mobiltelefoni

Kurs og Utdanning innen seilsporten

Norges Idrettsforbunds fordelsavtaler:

Leiebil med Hertz Avtalenummer CDP 582955 NIF har Hertz Bilutleie som offisiell leverandør av leiebiltjenester. Avtalen er gjort gjeldene for alle særforbund, klubber og idrettslag i Norge. Avtalen kan også benyttes ved private leieforhold.

Hotellopphold hos Rica http://www.rica.no/idrett/Rica er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester. Avtalen gir gunstige overnattinger på nærmere 80 hoteller i Norge og Sverige.

I fokus